DODA užkandinė / KAUNAS Savanorių pr.

768 1024 Vegan Pipiras

Buvome pakviesti paskanauti naujų (kurios pasirodys greitu metu) veganiškų produktų „Doda” užkandinėje Kaune. Ši užkandinė yra mūsų šeimos pamėgta, nes ji gamina skaniai, didelėmis porcijomis ir ne brangiai.

Norintys paskanauti, ateikite ir jūs į Doda” užkandinę. Jos adresas : Senevos pl 5 arba Savanorių pr.137 (su šeimyna buvome čia), Kaune!

Mano abu vaikai mielai renkasi taip pat šią užkandinę, nes jiems taip pat maistas yra gardus. Įprastai suvalgo visą užsakytą porciją. 🙂

Įprastai su šeimyna einama skanauti mes su vyreliu po kebabą (tą žinoma didesnį 🙂 ) , o vaikams kebabą lėkštėje (falafeliai, padažiukas / ar humusas , agurkeliai ir kartais bulvytės). Gaila, kad mums patinkančio humuso ne visada būna, tada valgome su padažu arba su saulėgrąžų grietinę (kurią atsinešu pati)

Kas Jums skaniausia???

Doda užkandinė mus visada stebina savo išskirtumu ir naujų produktų pasiūlymu. Šį kartą skanavome naujienas net dvi!

Buvo (ir yra, niekur nedingo 😀 ) veganiški falafeliai tiekemi burgeriams, kebabams ar kebabams lėkštėje.

Mums patiekė paragauti viską lėkštėje. Taigi dalinuosi įspūdžiais!

Naujiena Nr. 1.

Daržovių kepsnelis (tas plošktukas nuotraukoje). Jo skonis labai geras, mėgstantiems daržoves, tikrai patiks. Morkos, žirneliai tobuli, yra ką pakramtyti ne vientisa masė. Su šiuo kepsneliu jie gamins burgerius. Burgernio pačio neragavome, nes norėjom paragauti jo tikrą skonį, tačiau manau bus super burgeris – daržūzas.

Naujiena Nr. 2

Prie falafelių esantys trys maži gražus kukulaičiai. Taip, tai iš ryžių pagaminti rutulėliai, su morkomis, kariu mmmmmm, tokie ale „chicken” skonio. Jie labai tobulai skanūs su daržovėmis valgyti. Kaip mums minėjo bus tiekiama kaip kebananas lėkštėje / kebabas lavaše. Manau verta bus paragauti ir jums jo!

Mūsų du aprašyti bandymai apie užkandinę čia:
1 kartas
2 kartas

Kviečiame ir jus atvykti paskanauti tikrai gero maisto, nuo kurio būsite sotūs, ne apsunkę!

Iki pasimatymo Doda!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!