Maisto gaminimo pamoka su Vija Pinavija trenerėmis

1024 768 Vegan Pipiras

Vasario 2d. buvome pakviesti į 6 gimtadienį, kurio metu turėjome išmokinti gaminti veganiškus patiekalus sporto trenerėms iš Vija Pinavija klubo. Mes visada džiaugiamės suteikta galimybę, kurio metu smagu mokinti ir bendrauti su naujais žmonėmis, kurie nori tobulėti sveikos mitybos link!

Su gimtadieniu dar kartą!

Pasirinko norimą menių, kurio metu gaminome mūsų šeimos favoritus ledus, avinžirnių kepsnelius ir žinoma koks gimtadienis be torto, gaminome ir jį!

Reikiamą buitinę techniką atsivežėme savo.

Grupė buvo iš 9 trenerių, kurios mielai prisidėjo prie darbų, kad je vyktų daug greičiau!

Pirmą ką darėme, tai ledus iš šaldytų bananų, kurie buvo skaninami eko kakava ir skaniuoju datulių sirupu. Pridedu video pamoka, kaip gaminami ledai. 


Kodėl gaminome ledus? Nes bet kokiu oru, norisi atsigaivinti. O šie tik iš šaldytų bananų gaminami su lėtaeige sulčiaspaudę Foodmatic (nuoroda čia).
Gaminimo forma buvo pasirinkta makaronų, tam, kad atrodytų skaniau!

Ragavusios liko sužavėtos tokiu puikiu skoniu. Kas įdomiausia jau dauguma suko galvą, kaip pasidaryti tokio tipo ledų savo namuose. Žinoma teko nuliūdinti jas, nes nepadės niekas, kad ir kaip gamintum, nesigauna tokia faktūra, nebent tik tyrelė. O čia visiška priešingybė jai.

Džiaugiuosi, kad įvertino gerai juos!

 

 

Antrą patiekalą gaminome avinžirnių kepsnelius su salotomis (deja šis receptas skirtas pamokėlėms, jo nepasakysiu).

Avinžirnių kepsneliai buvo kepami su aliejumi, todėl norint sumažinti riebalų perteklių labai patogu naudoti rankšluostinius popierius. Darant sluoksniuoti kaip nuotraukoje.

Salotos buvo paprastos, pekino kopūstas, agurkas, cukinija, poras, pipirai, druska ir žinoma saulėgrąžų grietinė.

 

Avinžirnių kepsneliai taip, pat nepaliko abejingų. Kartojo po kelis kartus! Žinoma ir mes kartojome ne kartą, juk tokio puikaus skonio neatsisakysi!

 

 

Paskutinis patiekalas buvo nekeptas tortas (receptas skirtas pamokėlėms, nesidalinsiu). Ypač saldus ir žinoma datulių dėka!

Gamindamos tortą dauguma galvojo, kad jis bus keptas, tačiau nesuprato, koks bus skonis nekepto. Paragavo ir nustebo tokiu geru skoniu!

 

 

Visko išragavusios buvom sočios ir laimingos, kas svarbiausia neapsunkusios!
Ačiū Vija Pinavija už jaukų priėmimą, naujas pažintis. Sekmės jums darbuose! Tikimės susitiksim dar ne kartą tik su naujais patiekalais! Kurie taip pat jus nustebins 🙂

P.s jei ir jus domina maisto gaminimo pamokos rašykite virtuve@veganpipiras.lt arba per facebook paskyrą. 

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

    error: Content is protected !!