Picos

Bemielė pica su grikių miltais

Mūsų šeimos racione, dažnai pasitaiko pica, bent kartą per savaitę. Pica turi būti turtinga savo skoniu, išvaizda ir žinoma su naminiu anakardžių sūriu (mocarela)!

Receptas:

Tešlai:
1 puod. žalių grikių miltų
2 puod. spelta miltų
1 puod. šalto vandens
žiūpsnelis rupios alpen bergkern druskos

Ant viršaus:
pomidorų tyrė
malti pipirai
rupios alpen bergkern druskos
pomidorai
avinžirnių kvadratėlių
anakardžių sūrio
kukurūzai
picos prieskoniai
svogūno laiškai
Veiksmas:
Įkaitinti orkaitę iki 180temp. Miltus išsijoti ir sumaišyti su druska. Į miltus pilti vandens ir suminkyti tešlą. Ant kepimo popieriaus iškočioti tešlą ±0,5mm, subadyti šakute. Gautą picos padą patepti pomidorų pasta, pipirais druska. Ant viršaus dėti pjaustytų pomidorų, smulkintų avinžirnių kvadratėlių, anakardžių sūrio, kukurūzų, berti picos prieskonių. Dėti į įkaitintą orkaitę 20-25min., kai iškeps, picą apibarstyti svogūno laiškas.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

One thought on “Bemielė pica su grikių miltais

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *