Virtų avinžirnių kepsneliai

1024 765 Vegan Pipiras

Sudėtis:
1 pak. avinžirnių (500g)
1 v.š paprikos miltelių
1 a.š ciberžolės
1 a.š kario miltelių
1 a.š druskos „Alpen Bergher” (druskosnamai.eu)
6 cm poro
2 v.š krapų
3 v.š tapijokos krakmolo
Aptepta – aliejumi (nebūtina)

Kalafijoras
Apiberta „Black lava” druska (druskosnamai.eu)

Daug pomidorų
Druska „Sweet salt” (druskosnamai.eu)
Pipirai
Saulėgrąžų grietinė
Krapai

Veiksmas:
Avinžirnius mirkyti 24 val, gerai nuplauti ir išvirti. Pilti į kombainą avinžirnius, prieskonius, krakmolą ir sumaišyti S formos smulkintuvu iki vientisos masės.
Gautą masę dėti su „ledų” šaukštu ant kepimo popieriaus, kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20-25min 180temp.
Kalafijorą nuplauti, supjaustyti norimo dydžio ir apvirti ant garų.
Pomidorus supjaustyti, berti prieskonius, grietinę ir išmaišyti.
Į lėkštę dėti kepsnelius, apvirtus kalafijorus (ant viršaus berti druskos), šalia dėti pomidorus.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “Virtų avinžirnių kepsneliai

      1. Virtų avinžirnių kepsneliai | Vegan planeta
      error: Content is protected !!