Pietus / Vakarienė, Salotos/mišrainės

Žirnių / avinžirnių gaivios salotos

Ypač sočios ir labai gaivios salotos, lengvai pagaminamos. Mūsų šeimynėlę sužavėjo toks paprastų produktų derinys. Sotumas garantuotas!

Receptas:
3 puod. jau išvirtų žirnių (neskaldytų) / arba avinžirnių
250g pievagrybių
3 nedideli agurkai
pundelis ridikėlių
pundelis svogūno laiškų
sauja kepintų saulėgrąžų
druska „Alpen bergkern“

Veiksmas:
1. Pievagrbius pakepinti su lašeliu riebalų. Palaukti kol atvės.
2. Agurkus ir ridikėlius supjaustyti norimo dydžio.
3. Į dubenį pilti žirnius, pievagrybius, ridikėlius, smulkintus svogūno laiškus bei druską ir gerai išmaišyti.
4. Ant viršaus berti saulėgrąžų.

Skanaus!

Komentarai

Komentarų

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *