9 drakonai – kinų restoranas / Vilnius

1024 765 Vegan Pipiras

Ilgą laiką nebuvome Vilniuje, tačiau pasitaikius progą norėjome išbandyti vėl naują restoraną, kuriame galime rasti veganiško maisto. Taigi, pirmiausia paklausiau ar turi gaminių be sojos produktų, išvardino gausybę patiekalų, todėl atvykę į Vilnių – vakare užsukome į 9 drakonai – Kinų restoraną (atvirai pasakius pirmą kartą ragavome Kinų maistą), kuris buvo Konstitucijos g. 23, Vilnius. Atvėrus duris pamatėme gražų didelį šviesų akvariumą, kuris iš karto patraukė mūsų akį.

Tačiau atvėrus duris dukrytės buvo pirmas klausimas ar turite žaislų?! Radus nemažai žaislų abu vaikai buvo laimingi! Su vaikais ypač gera vieta, vaikams bus ką veikti!

Kol vaikai žaidė mes su vyreliu išsirinkome ką norėtume paragauti! Todėl mums stalą paruošė, kad galėtume virti sriubą patys (atvirai pasakius nelabai supratau iš pradžių, kurioje vietoje mes ten virsime sriubą!). Taip pat paprašėme vandens su citrina, kuris yra pagrindinis mūsų „kuras” kūnui.

 

 

Pirmą ką išsirinkome iš menių, kuris buvo mums pritaikytas, ryžius su daržovėmis. Porciją pasidalinome drauge, todėl paragavome visi. Skonis puikus, tikrai kartotume, nes nieko nebeliko (vaikai kartoti dar prašė!).

 

 

 

Kitą patiekalą atnešė – bulvių juosteles su paprika. Maniau bulvės bus keptos kažkokiu būdų, tačiau pasirodo bulvės supjaustytos ypač plonomis juostelėmis, kurios yra kaip man aiškino „per garus praleistos, troškintos”. Iš pirmo paragavimo jos tapo mano favoritu!

 

 

 

Grybai! Taip, paragauti paėmėm dar ir traškius shimeji grybus! Pirmą karta ragavome mes juos visi. Šiuos grybus skanavome kartu su bulvėmis, skonis nuostabus! Beje, šis indas buvo padėtas šalia mažojo, jūs manote jis valgė ramiai iš savo lėkštės?! Deja, jis skanavo tiesiai iš šio indo! Juk skaniausia jam valgyti viską su mažais pirštukais! Vyras labai gerai įvertino šiuos grybus, jam šie labai patiko.

 

Paskutinis patiekalas buvo HUOGUO (hot pot), taip tai ta sriuba apie kurią kalbėjau pačioje pradžioje. Pasirinkome skanauti ją su daržovių sultiniu, lotosų šaknimi, saldžiųjų bulvių makaronais, jūros kopūstais, daržovių rinkiniu.

Į verdantį sultinį dėjome visko po truputį ir laukiame kol užvirs. Užvirus su samčiu paėmiau daržoves ir jas pačias skanavome su sezamu padažu! Beje, ar žinojote, kad tik pas juos yra tokia pramoga – sriubos virimas? Mus tai sužavėjo!


Noriu paminėti svarbų dalyką, kad porcijos nėra mažos, kaip kad dauguma yra, todėl šito viso užsakyto maisto mes tikrai nesuvalgėme, kad ir kaip skanu buvo!!! Kaip mums sakė Almantė (panelė, kuri mus aptarnavo labai maloniai su rūpesčiu), šios porcijos nėra didelės nes patys Kiniečiai nors yra ir maži, tačiau suvalgo labai daug, todėl atitinkamai ir porcijos padarytos. Gaila mes to nežinojome iš anksto, kad didelės porcijos bus. Tačiau nėra to blogo kas neišeitų į gerą, namuose atsivežtą maistą skanavome kitą dieną (vyras labai džiaugėsi grybais!)

Taigi, aplankius šį Kinų restoraną, norisi vėl grįžti už malonų priėmimą / aptarnavimą, aplinką, už kokybišką maistą ir jo netradicinį patiekimą.

Komentarai

Komentarų

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas.

      Atgaliniai pranešimai su “9 drakonai – kinų restoranas / Vilnius

      1. 9 drakonai – kinų restoranas / Vilnius | Vegan planeta
      error: Content is protected !!